Műsorismertető PDF Nyomtatás E-mail

Előadásaim szinte minden alkalomhoz illeszkednek, a legkülönfélébb rendezvények hangulatának megfelelnek, legyen szó céges, vagy magánjellegű, családi összejövetelekről. Szívesen vállalok fellépéseket óvodáskorú gyermekeknek, iskolásoknak a suliban, vagy a táborokban, nagyon szeretem az esküvői megbízásokat, ahol a vacsora keretében jó hangulatot teremtve biztosítom a felhőtlen szórakozást. Műsorszámaimat úgy válogatom össze, hogy kapcsolódjon a megbízás jellegéhez, legyen ez akár egy kerti parti, vagy báli rendezvény, egy szülinapi buli, vagy falunap, céges összejövetel, vagy vendéglátói műsor, ünnepi fesztivál, vagy TV felvétel. Igyekszem kielégíteni tisztelt megrendelőim többszőr lehetetlennek tűnő kéréseit, egydi igényeit. 

Fülöp Tibor - bűvészAz utóbbi időben különös érdeklődéssel vetettem bele magam az úgynevezett mentál bűvészet (gondolatátviteli trükkök) birodalmába és kiegészítettem a repertoáromat egy sor ilyen jellegű műsorszámmal. Zenés műsoraim leginkább az általános bűvészet kategóriájába sorolhatók, manipulációs elemekkel kiegészítve, a beszédes műsoraim pedig a szalon, ill. a színpadi bűvészetnek felelnek meg. Szívesen vállalok  mikromágia (asztali bűvészet) jellegű előadásokat, ahol a nézők igazán testközelből élvezhetik a produkciót. Akár konferálói, műsorvezetői minőségben is számíthatnak rám, látványos és vidám elemekkel kiegészítve biztosítom a rendezvény sikeres lefolyását.

Szakmai hitvallásom minden esetben a MINŐSÉGI SZÓRAKOZTATÁS.

Összefoglalava tehát, a több mint 30 éves hivatásos előadóművészi pályafutásom során, úgy érzem kimagasló tapasztalatokra és rutinra tettem szert. Ha tisztelt leendő megrendelőmnek egy igényes, színvonalas, pontos, megbízható bűvészre van szüksége, kérem keressen meg, ígérem nem fog csalódni és máskor is szívesen dolgozik majd velem.